Karriere

Hvem er vi?

E.K. Revisjon AS er et statsautorisert revisjons- og rådgivningsselskap med kontorer i Trondheim og Namsos. Selskapet eies av Ingebrigt Eidsmo og
Kjell Tore Kirketeig, som begge er statsautoriserte revisorer med lang erfaring fra bransjen. Etter 1,5 års drift har vi opparbeidet oss en portefølje på rundt 300 kunder, og består i dag av ti erfarne ansatte med bred kompetanse og erfaring fra ulike aktører i bransjen. Vi er i stadig vekst og på utkikk etter nye samarbeidspartnere og ansatte.

Hva blir dine arbeidsoppgaver?

Som ansatt hos oss jobber du prosjektbasert med revisjon av alt fra små virksomheter til større konsern med omsetning på 500 millioner. Du utfører en uavhengig gjennomgang av bedrifter sin internkontroll, årsregnskap og finansielle rapportering, med formål om å bekrefte årsregnskapet. Ved siden av revisjon jobber du også med rådgivning, enten som en del av revisjonen eller på enkeltstående prosjekter.

 

Hvem er vi på jakt etter?
Vi ser etter deg som er strukturert, er god til å kommunisere og til å bygge relasjoner. Som person er du ambisiøs, analytisk, kvalitetsbevisst og har høy integritet. Samarbeid og det å jobbe i et faglig og sosialt spennende miljø, passer deg godt, men du evner også å jobbe selvstendig. Du trives med ulike arbeidsoppgaver og stort ansvar, innen fagområdet revisjon og rådgivning.

På grunn av økende arbeidsmengde søker vi personer med revisjonserfaring. Nyutdannede med fokus på teknologi- og IT-forståelse er også av interesse.

Kvalifikasjoner

• Utdannelse på bachelor- eller masternivå med økonomisk spesialisering
• 2-5 års erfaring fra revisjon eller lignede
• Gode akademiske resultater
• Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
• God teknologi- og IT-forståelse

 

Hva kan vi tilby deg?

I E.K. Revisjon har vi et arbeidsmiljø som bygger på tillit og samarbeid. Vi er opptatt av å ha dyktige medarbeidere som trives, og har etablert et variert tilbud til ansatte, med ulike sosiale aktiviteter. Det skal være gøy å være på jobb samtidig, som vi skal levere kvalitet til våre kunder. Hos oss får du delta på en rekke kurs som er skreddersydd for å gi deg den riktige utviklingen. Du får jobbe i topp moderne lokaler på Pirsenteret, med en fantastisk utsikt. Vi tilbyr selvfølgelig konkurransedyktige betingelser.

Hos E.K. Revisjon får du jobbe på prosjekt innenfor mange ulike bransjer, tilpasset dine kvalifikasjoner og interesser. Vår kundeportefølje gjenspeiler næringslivet i Midt-Norge, med mange spennende små virksomheter og et utvalg store virksomheter. 

Arbeidet ditt vil utgjøre en forskjell hver eneste dag, samtidig som du blir del av en dynamisk og resultatorientert kultur preget av inkludering og samarbeid. Vi har mer enn bare forhåpninger om å finne løsninger. Vi skal bidra på en måte som utgjør en positiv og essensiell forskjell for de rundt oss; våre oppdragsgivere og samfunnet som helhet.

 

Har du behov for mer informasjon om stillingen, kan du ta kontakt med Kjell Tore Kirketeig på tlf. 95 26 14 18 eller kjell.tore@ekrevisjon.no.